Partners in crime

VOV Leren Netwerk

VOV lerend netwerk is de grootste onafhankelijke HR-vereniging voor professionals die bezig zijn met leren en talentontwikkeling van mensen en in organisaties. In 2016 blaast VOV 45 kaarsjes uit en dat zal gans het jaar door gevierd worden in de VOV-pitstops, VOV-lunch & learns, VOV-masterclasses en vele lerende netwerken waar VOV-leden leren van, met en door elkaar.

Stimulearning

Stimulearning is een community ontstaan op vraag van interne L&D-professionals. Sinds de oprichting in 2010 delen L&D-professionals er leerprogramma’s, ideeën en ervaringen met de bedoeling van elkaar te leren. Futureproof events staan in het teken van een L&D-aanpak, die organisaties en medewerkers wendbaar maakt en houdt. Op die manier draagt Stimulearning bij tot de economische ontwikkeling van Vlaanderen. Consultants zijn bij Stimulearning slechts met mondjesmaat toegelaten.

Winston Wolfe

Winston Wolfe wil degene zijn die jouw organisatie meehelpt in het uittekenen van een goed leerbeleid. Enige levensbelangrijke kanttekening: wij doen dit – in tegenstelling tot de originele Winston Wolfe – uiteraard in een niet-gewelddadige omgeving. Kenmerkend voor Winston Wolfe (de leerorganisatie) zijn technologie, innovatie en uiteraard leren!